Αρχική Σελίδα

ShenZhen Richshine Technology CO.,LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. τεχνολογίας Richshine ShenZhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2002, Speciliazed νωρίτερα στη ανάπτυξη προϊόντος/την παραγωγή LCD, κρατάμε τη λειτουργούσα φιλοσοφία «της ποιότητας, υπηρεσία, ευθύνη, καινοτομία».

Τα προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001, 3C, UL, του CE και ROHS προκειμένου να βελτιωθούν η ποιότητα των προϊόντων μας και το επίπεδο εξυπηρέτησης και να εισαχθεί η προηγμένη τεχνολογία και να ικανοποιήσουν οι απαιτήσεις των πελατών κατευθείαν.

Σαν μια από τις σημαντικές επιχειρήσεις στον τομέα, έχει τώρα τις δωδεκάδες των ετών συστήματος πείρας και υπηρεσιών για τις εκατοντάδες εκατομμύριο επιχειρήσεων και ατόμων για να παρέχει τα επαγγελματικές προϊόντα και τις υπηρεσίες.

έχουμε έναν πλούτο της επαγγελματικής πείρας και ισχυρές έρευνα και ανάπτυξη, πάντα περίπατος στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, με τις αδιάλειπτες προσπάθειες να επιτύχει η ανάπτυξη, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα περιθωριακά προϊόντα LCD, να παρέχουν τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες σε πελάτης-κεντρικό για να επιζήσουμε καλόπιστα, για να κάνουμε τον ηγέτη ανάπτυξης LCD!

Ειδικευόμαστε κυρίως στην παραγωγή της εμπορικής επίδειξης πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένου του οργάνου ελέγχου ασφάλειας, του διαφημιστικού φορέα, του πίνακα ψηφιακής επίδειξης LCD (υγρή επίδειξη κρυστάλλου), του ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης, της μεγάλης συναρμογής LCD, του τοίχου LCD, της αφής AIO (όλος--μια μηχανή), των επιδείξεων αυτοκινήτων DVD και κ.λπ…. Όλες η ανάπτυξη και η συνέλευση των προϊόντων χρησιμοποιούνται στο εργοστάσιο μέσω της μιας στάσης λειτουργίας και κάθε διαδικασία παραγωγής πρέπει να περάσει αυστηρά τον ποιοτικό έλεγχο, έτσι ώστε μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες τις ολικές ποιοτικές υπηρεσίες και να παρέχουμε το cOem και τις υπηρεσίες ODM για τους σφαιρικούς πελάτες. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλο τον κόσμο, και έχουμε κερδίσει τον υψηλό έπαινο των εμπόρων. Μας ενώστε! Δημιουργήστε το λαμπρό μέλλον από κοινού!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

-Η Co. τεχνολογίας Richshine ShenZhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2002

 

-έχουμε έναν πλούτο της επαγγελματικής πείρας και της ισχυρών έρευνας και της ανάπτυξης.

 

- πάντα περπατήστε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς.

 

-με τις αδιάλειπτες προσπάθειες να επιτευχθεί η ανάπτυξη!

 

-«η ποιότητα, υπηρεσία, ευθύνη, καινοτομία» .it είναι ο σκοπός μας.

_02

ShenZhen Richshine Technology CO.,LTD ShenZhen Richshine Technology CO.,LTD ShenZhen Richshine Technology CO.,LTD ShenZhen Richshine Technology CO.,LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας βιομηχανική οθόνη LCD για τις πωλήσεις