Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι μια συμβατή οθόνη LCD;

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας βιομηχανική οθόνη LCD για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Τι είναι μια συμβατή οθόνη LCD;

Τι είναι μια συμβατή οθόνη LCD;


Τι είναι μια συμβατή οθόνη LCD;

Q: ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΟΘΌΝΗ LCD ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΉ;

 


Α: Τα διάφοροι μεγέθη και οι τύποι οθονών LCD χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές σημειωματάριων και lap-top κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.

 

Κατά συνέπεια, περισσότεροι από ένας τύποι οθόνης LCD μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ίδιο πρότυπο lap-top.

 

Κατά συνέπεια, η χρησιμοποίηση του ίδιου αριθμού προτύπων ή/και μερών οθόνης δεν είναι τόσο σημαντική όπως ο κατασκευαστής θα σας είχε να θεωρήσετε. Επομένως, νέα μοντέλα απελευθέρωσης κατασκευαστών οθόνης LCD των οθονών LCD κάθε λίγοι μήνες και κατά συνέπεια, η αρχική οθόνη σας μπορεί να είναι ξεπερασμένη ή/και μη διαθέσιμη καθόλου.

 

Τα νεώτερα πρότυπα οθόνης LCD στην αγορά θα έχουν ενισχύσει τις οπτικές παραμέτρους και ηλεκτρικός που μπορείτε να ελέγξετε κατά τη σύγκριση των φύλλων στοιχείων οθόνης. Είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ να είναι γνωστό εάν η οθόνη ΕΙΝΑΙ συμβατή με τον αρχικό.

 

Δεδομένου ότι οι κατασκευαστές σας ωθούν για να αγοράσουν τις εξαιρετικά ακριβές συμβατές οθόνες τους, είναι σημαντικό για σας να καταλάβεις ότι ο όγκος το των πελατών μας εκτιμά την πείρα μας, ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών και φυσικά, χαμηλές τιμές, κατά σύγκριση μας με τους λιανικούς κατασκευαστές. Αν και, τι εκείνοι οι λιανικοί κατασκευαστές δεν είναι επίσης λέγοντας είστε πόσες φορές στέλνουν στους πελάτες ΤΟΥΣ άμεσα σε μας για μερικές από τις οθόνες «σκληρός--ευρημάτων». Το αντιμετωπίστε, το SUPERSCREENDEALS.com μπορεί να σας προσφέρει ένα συμβατό πρότυπο οθόνης σε μια καλύτερη διαπραγμάτευση. Εκτός αυτού, εάν χρειαστείτε συγκεκριμένο πρότυπο οθόνης για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα εξασφαλίσει παίρνετε τον ακριβή αριθμό μερών απαιτείτε. Όλη που πρέπει να κάνετε είναι επαφή εμείς.

Χρόνος μπαρ : 2017-05-24 16:13:59 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen Richshine Technology CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Amy

Τηλ.:: 86-0755-8322-6213

Φαξ: 86-0755-8322-6213

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)